Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9527
Назва: Шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «ОЛЬВІЯ»)
Інші назви: Ways to increasing at the enterprise profit (for example of LLC "OLVIA")
Автори: Костенко, Д.А.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: прибуток
платоспроможність
кейтеринг
проект
ефективність
ризики
profit
solvency
catering
project
efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти щодо економічної сутності прибутку. Проаналізована фінансово-господарська діяльність ТОВ «Ольвія» та його рівень платоспроможності. Виявлено резерви збільшення прибутку підприємства за рахунок більш ефективного використання наявних приміщень. Запропоновано проект спільної діяльності з організації служби кейтерингу. Проведено оцінку економічної ефективності проекту та його впливу на прибуток підприємства. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The work deals with theoretical aspects concerning the economic essence of profit. The analysis of financial and economic activity of LLC "Olvia" and its solvency is carried out. The reserves of increase of profit of the enterprise are revealed due to more efficient use of available premises. The project of joint activity on catering service organization is proposed. An estimation of economic efficiency of the project and its influence on the profit of the enterprise is conducted. The analysis of possible risks and measures to minimize them are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9527
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf401,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf519,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.