Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДонцул, А.В.-
dc.date.accessioned2019-06-17T15:03:24Z-
dc.date.available2019-06-17T15:03:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9545-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття «кон’юнктури ринку», методи дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку, особливості регулювання кондитерського ринку в Україні. Проаналізовано виробництво та реалізацію кондитерської продукції, експортно-імпортний стан ринку кондитерських виробів. Визначено сезонну залежність виробництва. Розроблено прогнозне значення обсягів виробництва та реалізації кондитерської продукції на основі трендових моделей. Запропоновано можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності українських виробників кондитерських виробів, напрямки розвитку ринку кондитерської продукції в цілому в Україні.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with theoretical aspects of the concept of "market conditions", methods of research and forecasting of market conditions, peculiarities of regulation of the confectionery market in Ukraine are considered in this paper. The production and sale of confectionery products, export and import condition of the confectionery market have been analyzed. The seasonal dependence of production has been determined. The forecast value of volumes of production and sales of confectionery products on the basis of trend models has been developed. Possible ways of increasing the competitiveness of Ukrainian confectionery producers, directions of development of the confectionery market in Ukraine in general have been proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкон’юнктураru_RU
dc.subjectринокru_RU
dc.subjectпрогнозуванняru_RU
dc.subjectкондитерська галузьru_RU
dc.subjectготова продукціяru_RU
dc.subjectсезонністьru_RU
dc.subjectекспортru_RU
dc.subjectімпортru_RU
dc.subjectmarket conditionsru_RU
dc.subjectmarketru_RU
dc.subjectforecastingru_RU
dc.subjectconfectionery industryru_RU
dc.subjectfinished productsru_RU
dc.subjectseasonalityru_RU
dc.subjectexportru_RU
dc.subjectimportru_RU
dc.titleДослідження та прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку кондитерських виробів України)ru_RU
dc.title.alternativeAnalysis and forecasting of market conjuncture (on the example of the confectionery market of Ukraine)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf405,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf320,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.