Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9778
Назва: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості (на прикладі ПОП «Вікторія»)
Інші назви: Increasing of international competitiveness of food industry enterprises (on the example of PLE «Victoria»)
Автори: Новицька, К.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкурентоспроможність
міжнародна конкурентоспроможність підприємства
експортна діяльність
чинники
ефективність
харчова промисловість
«Вікторія»
competitiveness
international competitiveness of the enterprise
export activity
factors
efficiency
food industry
"Victoria"
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність ПОП «Вікторія», здійснено SWOT - аналіз та оцінку впливу міжнародного конкурентного середовища на діяльність підприємства, проаналізовано конкурентоспроможність продукції та підприємства загалом на міжнародній арені.
There was carried out an analysis of the foreign-economic activity of PLE "Victoria", the SWOT analysis and the assessment of the impact of the international competitive environment on the activity of the enterprise, analyzed the competitiveness of products and enterprises in general on the international scene.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9778
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.