Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Назва: | Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища |
Інші назви: | Prospects of catering development in a competitive environment conditions |
Автори: | Андрєєв, Г.Г. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | кейтеринг послуги види послуг організація обслуговування кейтеринговоі компанії конкуренти catering services types of services organization of catering services competitors |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища. The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андрєєв Г.Г. Кваліфікаційна робота.pdf | 283,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Андрєєв Г.Г. Реферат.pdf | 229,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.