Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Назва: Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища
Інші назви: Prospects of catering development in a competitive environment conditions
Автори: Андрєєв, Г.Г.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: кейтеринг
послуги
види послуг
організація обслуговування кейтеринговоі компанії
конкуренти
catering
services
types of services
organization of catering services
competitors
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища.
The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрєєв Г.Г. Кваліфікаційна робота.pdf283,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Андрєєв Г.Г. Реферат.pdf229,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.