Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрєєв, Г.Г.-
dc.date.accessioned2019-08-09T11:21:00Z-
dc.date.available2019-08-09T11:21:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкейтерингru_RU
dc.subjectпослугиru_RU
dc.subjectвиди послугru_RU
dc.subjectорганізація обслуговування кейтеринговоі компаніїru_RU
dc.subjectконкурентиru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectservicesru_RU
dc.subjecttypes of servicesru_RU
dc.subjectorganization of catering servicesru_RU
dc.subjectcompetitorsru_RU
dc.titleПерспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовищаru_RU
dc.title.alternativeProspects of catering development in a competitive environment conditionsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрєєв Г.Г. Кваліфікаційна робота.pdf283,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Андрєєв Г.Г. Реферат.pdf229,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.