Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826
Назва: Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану
Інші назви: Improving the effectiveness of managing the restaurant's business activities
Автори: Демирова, М.Д.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: господарська діяльність
ефективність
рентабельність
прибуток
economic activity
efficiency
profitability
profit
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття господарської діяльності підприємства ресторанного господарства, основні теоретичні аспекти та складові, критерії оцінки ефективності та основні показники.
The paper deals with theoretical aspects of the concept of the economic activity of the enterprise restaurant industry, the main theoretical aspects and components, criteria for assessing the efficiency and the main indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.