Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826
Title: | Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану |
Other Titles: | Improving the effectiveness of managing the restaurant's business activities |
Authors: | Демирова, М.Д. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | господарська діяльність ефективність рентабельність прибуток economic activity efficiency profitability profit |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття господарської діяльності підприємства ресторанного господарства, основні теоретичні аспекти та складові, критерії оцінки ефективності та основні показники. The paper deals with theoretical aspects of the concept of the economic activity of the enterprise restaurant industry, the main theoretical aspects and components, criteria for assessing the efficiency and the main indicators. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Демирова М.Д. Кваліфікаційна робота.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Демирова М.Д. Реферат.pdf | 324,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.