Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демирова, М.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-09T12:14:06Z | - |
dc.date.available | 2019-08-09T12:14:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття господарської діяльності підприємства ресторанного господарства, основні теоретичні аспекти та складові, критерії оцінки ефективності та основні показники. | ru_RU |
dc.description.abstract | The paper deals with theoretical aspects of the concept of the economic activity of the enterprise restaurant industry, the main theoretical aspects and components, criteria for assessing the efficiency and the main indicators. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | господарська діяльність | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | рентабельність | ru_RU |
dc.subject | прибуток | ru_RU |
dc.subject | economic activity | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | profitability | ru_RU |
dc.subject | profit | ru_RU |
dc.title | Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving the effectiveness of managing the restaurant's business activities | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Демирова М.Д. Кваліфікаційна робота.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Демирова М.Д. Реферат.pdf | 324,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.