Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемирова, М.Д.-
dc.date.accessioned2019-08-09T12:14:06Z-
dc.date.available2019-08-09T12:14:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9826-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття господарської діяльності підприємства ресторанного господарства, основні теоретичні аспекти та складові, критерії оцінки ефективності та основні показники.ru_RU
dc.description.abstractThe paper deals with theoretical aspects of the concept of the economic activity of the enterprise restaurant industry, the main theoretical aspects and components, criteria for assessing the efficiency and the main indicators.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectгосподарська діяльністьru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjecteconomic activityru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.titleПідвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануru_RU
dc.title.alternativeImproving the effectiveness of managing the restaurant's business activitiesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.