Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖилович, Ю.І.-
dc.date.accessioned2019-08-09T12:25:16Z-
dc.date.available2019-08-09T12:25:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто: визначення сутності і значення конкурентоспроможності організації, а також виявленно чинники, що впливають на підвищення конкурентоспроможності; розглянуто шляхи регіонального розвитку підприємств ресторанного господарства. Надано оцінку конкурентного середовища макро- та мікросереди ресторану «Брістоль» та проведено аналіз результатів фінансово-господарської діяльності на основі системи показників. Запропоновано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності шляхом впровадження французького способу обслуговування; карвінгу; меню бізнес-ланчу та календаря подієвих свят. Спрогнозовано прибуток закладу на основі впровадження рекомендованих заходів.ru_RU
dc.description.abstractThe work considers: the definition of the essence and importance of the organization's competitiveness, as well as the factors that influence the increase of competitiveness are revealed; the ways of regional development of enterprises of the restaurant industry are considered. An estimation of the competitive environment of the macro- and microenvironment of the restaurant "Bristol" was given and an analysis of the results of financial and economic activity on the basis of the system of indicators was carried out. Recommendations for increasing competitiveness by introducing the French mode of service are offered; carving; business lunch menu and event holiday calendar. The profit of the institution is predicted based on the implementation of the recommended measures.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectenterprise of restaurant economyru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)ru_RU
dc.title.alternativeWays to increase competitiveness of the restaurant industry (on the example of restaurant "Bristol")ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жилович Ю.І. Кваліфікаційна робота.pdf313,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Жилович Ю.І. Реферат.pdf194,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.