Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жилович, Ю.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-09T12:25:16Z | - |
dc.date.available | 2019-08-09T12:25:16Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто: визначення сутності і значення конкурентоспроможності організації, а також виявленно чинники, що впливають на підвищення конкурентоспроможності; розглянуто шляхи регіонального розвитку підприємств ресторанного господарства. Надано оцінку конкурентного середовища макро- та мікросереди ресторану «Брістоль» та проведено аналіз результатів фінансово-господарської діяльності на основі системи показників. Запропоновано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності шляхом впровадження французького способу обслуговування; карвінгу; меню бізнес-ланчу та календаря подієвих свят. Спрогнозовано прибуток закладу на основі впровадження рекомендованих заходів. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work considers: the definition of the essence and importance of the organization's competitiveness, as well as the factors that influence the increase of competitiveness are revealed; the ways of regional development of enterprises of the restaurant industry are considered. An estimation of the competitive environment of the macro- and microenvironment of the restaurant "Bristol" was given and an analysis of the results of financial and economic activity on the basis of the system of indicators was carried out. Recommendations for increasing competitiveness by introducing the French mode of service are offered; carving; business lunch menu and event holiday calendar. The profit of the institution is predicted based on the implementation of the recommended measures. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | прибуток | ru_RU |
dc.subject | рентабельність | ru_RU |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | competition | ru_RU |
dc.subject | profit | ru_RU |
dc.subject | profitability | ru_RU |
dc.subject | enterprise of restaurant economy | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль») | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways to increase competitiveness of the restaurant industry (on the example of restaurant "Bristol") | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жилович Ю.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 313,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Жилович Ю.І. Реферат.pdf | 194,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.