Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
Назва: Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарства
Інші назви: Perspective directions of the innovations using at the restaurant industry enterprises
Автори: Кузнецов, С.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
інновація
інноваційна діяльність
концептуальні засади
інноваційний розвиток
establishments
innovation conceptual bases
innovative development
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні основи функціонування інновацій на підприємствах ресторанного господарства, вивчено концептуальні засади інноваційного розвитку ресторанного господарства в Україні.
The article deals with the theoretical foundations of innovational development in restaurant industry activities, he conceptual bases of innovative development of restaurant economy in Ukraine are studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.