Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнецов, С.О.-
dc.date.accessioned2019-08-09T12:32:33Z-
dc.date.available2019-08-09T12:32:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні основи функціонування інновацій на підприємствах ресторанного господарства, вивчено концептуальні засади інноваційного розвитку ресторанного господарства в Україні.ru_RU
dc.description.abstractThe article deals with the theoretical foundations of innovational development in restaurant industry activities, he conceptual bases of innovative development of restaurant economy in Ukraine are studied.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectінноваціяru_RU
dc.subjectінноваційна діяльністьru_RU
dc.subjectконцептуальні засадиru_RU
dc.subjectінноваційний розвитокru_RU
dc.subjectestablishmentsru_RU
dc.subjectinnovation conceptual basesru_RU
dc.subjectinnovative developmentru_RU
dc.titleПерспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativePerspective directions of the innovations using at the restaurant industry enterprisesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.