Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом |
Інші назви: | Increasing the competitiveness of the restaurant by improving marketing management |
Автори: | Сопрук, О.І. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | маркетинг маркетингова діяльність конкурентоспроможність конкурентна позиція імідж реклама «маркетинговий ROI» marketing marketing activity competitiveness competitive position image advertising "marketing ROI" |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства з метою підвищення конкурентоспроможності. Розкрито сутність основних понять - маркетинг, конкурентоспроможність, конкурентна позиція. The work deals with the theoretical & practical aspects of marketing activities of the restaurant industry enterprises in order to increase competitiveness. The essence of the basic concepts - marketing, competitiveness, competitive position – were described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сопрук О.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 422,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Сопрук О.І. Реферат.pdf | 432,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.