Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Title: | Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом |
Other Titles: | Increasing the competitiveness of the restaurant by improving marketing management |
Authors: | Сопрук, О.І. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | маркетинг маркетингова діяльність конкурентоспроможність конкурентна позиція імідж реклама «маркетинговий ROI» marketing marketing activity competitiveness competitive position image advertising "marketing ROI" |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства з метою підвищення конкурентоспроможності. Розкрито сутність основних понять - маркетинг, конкурентоспроможність, конкурентна позиція. The work deals with the theoretical & practical aspects of marketing activities of the restaurant industry enterprises in order to increase competitiveness. The essence of the basic concepts - marketing, competitiveness, competitive position – were described. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сопрук О.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 422,52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Сопрук О.І. Реферат.pdf | 432,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.