Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Назва: Opгaнізaційнo-eкoнoмічні умoви підвищeння кoнкуpeнтoспpoмoжнoсті гoтeлю (на прикладі міні-готелю «Comfort24»)
Інші назви: Organizational-economic conditions of competitiveness (on the example of the mini-hotel "Comfort24")
Автори: Старченко, М.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: готель
міні-готель
конкуренція
конкурентоспроможність
організаційно-економічні умови
hotel
mini-hotel
competition
competitiveness
organizational and economic conditions
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглядаються сутність та методичні засади конкуренції та конкурентоспроможності готелю. Надається розгорнута характеристика міні-гoтeлю «Comfort24» тa йoгo пoслуг та оцінено рівень його конкурентоспроможності. Запропоновано шляхи щодо удосконалення ефективності діяльності готелю шляхом надання більш конкурентоспроможних послуг в ньому.
In the final work the essence and methodical principles of competition and competitiveness of the hotel are considered. The detailed description of the mini-model “Comfort24” and its services is provided and the level of its competitiveness is estimated. The ways to improve the efficiency of the hotel by providing more competitive services in it are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.