Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Title: Opгaнізaційнo-eкoнoмічні умoви підвищeння кoнкуpeнтoспpoмoжнoсті гoтeлю (на прикладі міні-готелю «Comfort24»)
Other Titles: Organizational-economic conditions of competitiveness (on the example of the mini-hotel "Comfort24")
Authors: Старченко, М.О.
Issue Date: 2018
Keywords: готель
міні-готель
конкуренція
конкурентоспроможність
організаційно-економічні умови
hotel
mini-hotel
competition
competitiveness
organizational and economic conditions
Abstract: У кваліфікаційній роботі розглядаються сутність та методичні засади конкуренції та конкурентоспроможності готелю. Надається розгорнута характеристика міні-гoтeлю «Comfort24» тa йoгo пoслуг та оцінено рівень його конкурентоспроможності. Запропоновано шляхи щодо удосконалення ефективності діяльності готелю шляхом надання більш конкурентоспроможних послуг в ньому.
In the final work the essence and methodical principles of competition and competitiveness of the hotel are considered. The detailed description of the mini-model “Comfort24” and its services is provided and the level of its competitiveness is estimated. The ways to improve the efficiency of the hotel by providing more competitive services in it are offered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.