Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
Title: Чинники та шляхи підвищення ефективності використання персоналу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПАТ “ОКЗДХ”)
Other Titles: Factors and ways to increase the efficiency of personnel use at food industry enterprises (for example, PJSC "OKZDH")
Authors: Сорока, К.І.
Issue Date: 2018
Keywords: собівартість
операційні витрати
чисельність персоналу
економічна ефективність заходів
строк окупності
cost
operating expenses
number of staff
economic efficiency measures
payback period
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження ефективності використання персоналу на харчовому підприємстві. Проаналізована динаміка факторних показників продуктивності праці на ПАТ ОКЗДХ за 2013-2017 рр., яка показує позитивні зміни продуктивності праці факторної моделі.
The theoretical aspects of the study of the effectiveness of personnel use at the food business are considered in the paper. The dynamics of factor indicators of labor productivity at PAO OKZDK for 2013-2017 is analyzed, which shows positive changes in the productivity of the factor model.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сорока К.І. Кваліфікаційна робота.pdf557,96 kBAdobe PDFView/Open
Сорока К.І. Реферат.pdf537,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.