Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорока, К.І.-
dc.date.accessioned2019-08-13T08:48:42Z-
dc.date.available2019-08-13T08:48:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження ефективності використання персоналу на харчовому підприємстві. Проаналізована динаміка факторних показників продуктивності праці на ПАТ ОКЗДХ за 2013-2017 рр., яка показує позитивні зміни продуктивності праці факторної моделі.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of the study of the effectiveness of personnel use at the food business are considered in the paper. The dynamics of factor indicators of labor productivity at PAO OKZDK for 2013-2017 is analyzed, which shows positive changes in the productivity of the factor model.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсобівартістьru_RU
dc.subjectопераційні витратиru_RU
dc.subjectчисельність персоналуru_RU
dc.subjectекономічна ефективність заходівru_RU
dc.subjectстрок окупностіru_RU
dc.subjectcostru_RU
dc.subjectoperating expensesru_RU
dc.subjectnumber of staffru_RU
dc.subjecteconomic efficiency measuresru_RU
dc.subjectpayback periodru_RU
dc.titleЧинники та шляхи підвищення ефективності використання персоналу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПАТ “ОКЗДХ”)ru_RU
dc.title.alternativeFactors and ways to increase the efficiency of personnel use at food industry enterprises (for example, PJSC "OKZDH")ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сорока К.І. Кваліфікаційна робота.pdf557,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Сорока К.І. Реферат.pdf537,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.