Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9867
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорненко, Д.В.-
dc.date.accessioned2019-08-13T12:43:15Z-
dc.date.available2019-08-13T12:43:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9867-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розроблені науково-методичні положення та практичні рекомендації щодо регулювання процесів управління якістю туристичних послуг сфери туризму.. На основі проведеного дослідження розроблено рекомендації щодо формування системи управління якістю шляхом постійного проведення процесів перевірки якості надання готельних і ресторанних послуг у сфері туризму.ru_RU
dc.description.abstractIn the thesis work developed scientific and methodological provisions and practical recommendations on the regulation of the formation of integrated quality management of tourist services from the standpoint of providing favorable conditions for the effective functioning of entities in the tourism sector.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпослуги у сфері туризмуru_RU
dc.subjectтуризмru_RU
dc.subjecttourism servicesru_RU
dc.subjecttourismru_RU
dc.titleУправління якістю послуг у сфері туризму в умовах конкурентного середовищаru_RU
dc.title.alternativeManagement of conditions services in the tourism sectorru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.