Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Title: | Удосконалення організації надання послуг в кафе |
Other Titles: | Improving of the organization of rendering of services in cafe |
Authors: | Реус, Н.М. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | кафе різновиди кафе заклади ресторанного господарства послуги кафе організація обслуговування cafe cafe varieties establishments of the catering trade cafe services organization of service |
Abstract: | У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства. The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf | 325,42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Реус Н. М. Реферат.pdf | 236,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.