Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Title: Удосконалення організації надання послуг в кафе
Other Titles: Improving of the organization of rendering of services in cafe
Authors: Реус, Н.М.
Issue Date: 2018
Keywords: кафе
різновиди кафе
заклади ресторанного господарства
послуги кафе
організація обслуговування
cafe
cafe varieties
establishments of the catering trade
cafe services
organization of service
Abstract: У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства.
The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf325,42 kBAdobe PDFView/Open
Реус Н. М. Реферат.pdf236,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.