Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Назва: Удосконалення організації надання послуг в кафе
Інші назви: Improving of the organization of rendering of services in cafe
Автори: Реус, Н.М.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: кафе
різновиди кафе
заклади ресторанного господарства
послуги кафе
організація обслуговування
cafe
cafe varieties
establishments of the catering trade
cafe services
organization of service
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства.
The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf325,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реус Н. М. Реферат.pdf236,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.