Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРеус, Н.М.-
dc.date.accessioned2019-08-14T06:52:38Z-
dc.date.available2019-08-14T06:52:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкафеru_RU
dc.subjectрізновиди кафеru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectпослуги кафеru_RU
dc.subjectорганізація обслуговуванняru_RU
dc.subjectcaferu_RU
dc.subjectcafe varietiesru_RU
dc.subjectestablishments of the catering traderu_RU
dc.subjectcafe servicesru_RU
dc.subjectorganization of serviceru_RU
dc.titleУдосконалення організації надання послуг в кафеru_RU
dc.title.alternativeImproving of the organization of rendering of services in caferu_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf325,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реус Н. М. Реферат.pdf236,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.