Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Реус, Н.М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-14T06:52:38Z | - |
dc.date.available | 2019-08-14T06:52:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кафе | ru_RU |
dc.subject | різновиди кафе | ru_RU |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | послуги кафе | ru_RU |
dc.subject | організація обслуговування | ru_RU |
dc.subject | cafe | ru_RU |
dc.subject | cafe varieties | ru_RU |
dc.subject | establishments of the catering trade | ru_RU |
dc.subject | cafe services | ru_RU |
dc.subject | organization of service | ru_RU |
dc.title | Удосконалення організації надання послуг в кафе | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving of the organization of rendering of services in cafe | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf | 325,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реус Н. М. Реферат.pdf | 236,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.