Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Title: Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності
Other Titles: Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency
Authors: Блажко, І.О.
Issue Date: 2018
Keywords: система стимулювання
матеріальна та нематеріальна мотивація
ресторанна галузь
задоволення персоналу
incentive system
material and non-material motivation
restaurant industry
staff satisfaction
Abstract: Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections.
The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala».
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Блажко І.О. Кваліфікаційна робота.pdf615,25 kBAdobe PDFView/Open
Блажко І.О. Реферат.pdf338,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.