Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Title: | Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності |
Other Titles: | Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency |
Authors: | Блажко, І.О. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | система стимулювання матеріальна та нематеріальна мотивація ресторанна галузь задоволення персоналу incentive system material and non-material motivation restaurant industry staff satisfaction |
Abstract: | Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections. The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala». |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Блажко І.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 615,25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Блажко І.О. Реферат.pdf | 338,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.