Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Назва: Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності
Інші назви: Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency
Автори: Блажко, І.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: система стимулювання
матеріальна та нематеріальна мотивація
ресторанна галузь
задоволення персоналу
incentive system
material and non-material motivation
restaurant industry
staff satisfaction
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections.
The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Блажко І.О. Кваліфікаційна робота.pdf615,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Блажко І.О. Реферат.pdf338,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.