Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлажко, І.О.-
dc.date.accessioned2019-08-14T11:43:14Z-
dc.date.available2019-08-14T11:43:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections.ru_RU
dc.description.abstractThe object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala».-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсистема стимулюванняru_RU
dc.subjectматеріальна та нематеріальна мотиваціяru_RU
dc.subjectресторанна галузьru_RU
dc.subjectзадоволення персоналуru_RU
dc.subjectincentive systemru_RU
dc.subjectmaterial and non-material motivationru_RU
dc.subjectrestaurant industryru_RU
dc.subjectstaff satisfactionru_RU
dc.titleУдосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективностіru_RU
dc.title.alternativeImprovement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiencyru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Блажко І.О. Кваліфікаційна робота.pdf615,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Блажко І.О. Реферат.pdf338,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.