Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блажко, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-14T11:43:14Z | - |
dc.date.available | 2019-08-14T11:43:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections. | ru_RU |
dc.description.abstract | The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala». | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | система стимулювання | ru_RU |
dc.subject | матеріальна та нематеріальна мотивація | ru_RU |
dc.subject | ресторанна галузь | ru_RU |
dc.subject | задоволення персоналу | ru_RU |
dc.subject | incentive system | ru_RU |
dc.subject | material and non-material motivation | ru_RU |
dc.subject | restaurant industry | ru_RU |
dc.subject | staff satisfaction | ru_RU |
dc.title | Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності | ru_RU |
dc.title.alternative | Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блажко І.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 615,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Блажко І.О. Реферат.pdf | 338,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.