Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравчик, В.В.-
dc.date.accessioned2019-08-19T20:59:08Z-
dc.date.available2019-08-19T20:59:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9919-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – ринок м’яса та м’ясних виробів України, його стан та перспективи розвитку. Розглянуто сутність та особливості кон’юнктурних досліджень; методичні підходи щодо дослідження кон’юнктури ринку; економіко-математичні моделі у прогнозуванні ринкової кон’юнктури. Надано загальну оцінку стану ринку м’яса та м’ясних виробів України; виявлено тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясних виробів України; визначено місце України на ринку м’яса. Визначено основні проблеми зміцнення позицій України на світовому ринку м’яса; здійснено прогнозування стану ринку м’яса та м’ясних виробів України.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. The object of research is the meat and meat products market of Ukraine, its state and development prospects. The essence and features of conjuncture studies are considered; methodological approaches to market research; economic and mathematical models in forecasting market conditions. A general assessment of the state of the meat market of Ukraine is given; the tendencies of development of the meat and meat products market of Ukraine are revealed; the place of Ukraine in the meat and meat products is determined. The main problems of strengthening of Ukraine's positions on the world meat market are determined; forecasting the state of the Ukrainian meat market was made.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectм’ясоru_RU
dc.subjectм’ясні виробиru_RU
dc.subjectкон’юнктура ринкуru_RU
dc.subjectпрогнозуванняru_RU
dc.subjectрегресійна модельru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.subjectmeat and meat productsru_RU
dc.subjectmarket’s conjunctureru_RU
dc.subjectforecastingru_RU
dc.subjectdevelopmentru_RU
dc.titleДослідження та прогнозування кон’юнктури ринку м'яса та м'ясних виробів Україниru_RU
dc.title.alternativeResearch and forecasting of the market’s conjuncture of Ukrainian meat and meat products marketru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf556,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf719,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.