Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9924
Назва: Аналіз та прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі ринку соків)
Інші назви: Analysis and forecasting of market conjuncture (on the example of the juice market)
Автори: Свинобой, В.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: кон’юнктура ринку
кон’юнктурні зміни
соки та соковмістка продукція
виробництво
споживання
прогноз
market conditions
conjuncture changes
juices and juice bridges
production
consumption
forecast
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти кон’юнктурних досліджень: розглянуто поняття кон’юнктури ринку, необхідність її дослідження та основні показники, особливості дослідження кон’юнктури ринку споживчих товарів. Проаналізовано державну політику в галузі виробництва соків, визначені основні тенденції на ринку соків України, надана характеристика кон’юнктурних змін на світовому ринку соків. Визначені перспективи розвитку українського ринку сокової продукції, надано прогноз основних кон’юнктуроутворюючих показників ринку соків України.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of market conditions researches such as the concept of market conjuncture, the necessity of its research, the main conjuncture indicators, and features of researching the consumer goods market situation. The state policy on juice production has analyzed, the main tendencies in the juice market of Ukraine have determined, the characteristic of conjuncture changes in the world juice market has given. The prospects of development of the Ukrainian juice market have determined, the forecast of the main market conditions of juices market of Ukraine has provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9924
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf235,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf180,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.