Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9929
Назва: Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі сиру в Україні)
Інші назви: Research and forecasting of the market’s conjuncture (on the example of Ukrainian cheese market)
Автори: Федосеєнко, О.А.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: сир
кон’юнктура ринку
прогнозування
балансовий метод
розвиток
cheese
market’s conjuncture
forecasting
method of balance
development
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – ринок сиру України, його стан та перспективи розвитку. Розглянуто сутність та особливості кон’юнктурних досліджень; методичні підходи щодо дослідження кон’юнктури ринку; економіко-математичні моделі у прогнозуванні ринкової кон’юнктури. Надано загальну оцінку стану ринку сиру України; виявлено тенденції розвитку ринку сиру України; визначено місце України на ринку сиру. Визначено основні проблеми зміцнення позицій України на світовому ринку сиру; здійснено прогнозування стану ринку сиру України.
Master's qualification work consists of three sections. The object of research is the cheese market of Ukraine, its state and development prospects. The essence and features of conjuncture studies are considered; methodological approaches to market research; economic and mathematical models in forecasting market conditions. A general assessment of the state of the cheese market of Ukraine is given; the tendencies of development of the cheese market of Ukraine are revealed; the place of Ukraine in the cheese market is determined. The main problems of strengthening of Ukraine's positions on the world cheese market are determined; forecasting the state of the Ukrainian cheese market was made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9929
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.PDF423,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf588,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.