Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9929
Title: Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку (на прикладі сиру в Україні)
Other Titles: Research and forecasting of the market’s conjuncture (on the example of Ukrainian cheese market)
Authors: Федосеєнко, О.А.
Issue Date: 2018
Keywords: сир
кон’юнктура ринку
прогнозування
балансовий метод
розвиток
cheese
market’s conjuncture
forecasting
method of balance
development
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – ринок сиру України, його стан та перспективи розвитку. Розглянуто сутність та особливості кон’юнктурних досліджень; методичні підходи щодо дослідження кон’юнктури ринку; економіко-математичні моделі у прогнозуванні ринкової кон’юнктури. Надано загальну оцінку стану ринку сиру України; виявлено тенденції розвитку ринку сиру України; визначено місце України на ринку сиру. Визначено основні проблеми зміцнення позицій України на світовому ринку сиру; здійснено прогнозування стану ринку сиру України.
Master's qualification work consists of three sections. The object of research is the cheese market of Ukraine, its state and development prospects. The essence and features of conjuncture studies are considered; methodological approaches to market research; economic and mathematical models in forecasting market conditions. A general assessment of the state of the cheese market of Ukraine is given; the tendencies of development of the cheese market of Ukraine are revealed; the place of Ukraine in the cheese market is determined. The main problems of strengthening of Ukraine's positions on the world cheese market are determined; forecasting the state of the Ukrainian cheese market was made.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9929
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.PDF423,95 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf588,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.