Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Title: Фактори та шляхи підвищення ефективності праці на ПрАТ «ІСРЗ»
Other Titles: Factors and Ways to Improve Work Efficiency on PJSC ”ISRZ”
Authors: Гончаренко, В.В.
Issue Date: 2018
Keywords: ефективність праці
продуктивність праці
виробіток
трудомісткість
рентабельність персоналу
зарплатовіддача
зарплатомісткість
labor productivity
labor productivity
production
labor intensity
profitability of staff
salary
salary capacity
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження Приватне Акціонерне Товариство «ІСРЗ». У роботі розглядаються теоретичні аспекти розуміння, суті, важливості та значення підвищення ефективності праці на підприємстві. Розкриття основних шляхів та факторів підвищення ефективності праці. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ПрАТ «ІСРЗ» та ефективність праці на підприємстві. Запропоновано підвищити ефективність праці за рахунок: удосконалення та автоматизації устаткування на підприємстві та підвищення мотивації персоналу.
Thesis consists of three chapters. Object of study Private Joint-Stock Company "ISRZ". Diploma thesis deals with theoretical aspects of understanding the essence, importance and importance of improving the efficiency of work at the enterprise. The disclosure of the main ways and factors of increasing the efficiency of labor. The main technical and economic indicators of PJSC "ISRZ" activity and the efficiency of labor at the enterprise are analyzed.It is proposed to increase the efficiency of labor by: improving and automating equipment at the enterprise and increasing motivation of the personnel.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9934
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf181,15 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf98,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.