Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9941
Назва: Економічне обґрунтування ефективності створення підприємства ресторанного господарства в м. Одеса
Інші назви: Economic justification for the effectiveness of creation restaurant enterprises in Odessa
Автори: Мамренко, Д.Ю.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: інвестиційний проект
бізнес-план
маркетинговий план
виробничий план
рентабельність
коефіцієнт надійності
кеш-фло
ефективність проекту
чистий дисконтований дохід
термін окупності
investment project
business plan
marketing plan
production plan
profitability
coefficient of reliability
cash flow
project efficiency
net discounted income
payback period
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об'єктом дослідження є теоретико-методологічні аспекти процесу бізнес-планування як інструменту обґрунтування господарських рішень. У роботі розглянуті теоретичні питання, які розкривають сутність, види та місце бізнес-планів в інструментарії обґрунтування бізнес-проектів, особливості та послідовність розробки окремих розділів бізнес-плану інвестиційного проекту. Досліджені тенденції розвитку ринку швидкого харчування в Україні й перспективи розвитку таких закладів, надана характеристика підприємства та його послуг, маркетингове обґрунтування інвестиційного проекту створення в місті Одесі бургерної «Американо». Проведені розрахунки очікуваних доходів підприємства. У виробничому та організаційному планах представлені результати ресурсного та операційного обґрунтування проекту. Розроблені основні фінансові документи бізнес-проекту, включаючи план прибутків і збитків, план руху грошових коштів тощо, визначена економічна ефективність проекту.
Master's qualification work consists of three sections. The object of research is theoretical and methodological aspects of the process of business planning as a tool for substantiating business decisions. The theoretical questions, which reveal essence, types and place of business plans in the tools of substantiation of business projects, features and sequence of development of separate sections of the business plan of the investment project are considered in the paper. The tendencies of the development of the fast food market in Ukraine and the prospects of the development of such establishments, the characteristics of the enterprise and its services, the marketing substantiation of the investment project of creation in the city of Odessa of the burger "Americano" is explored. The calculations of expected revenues of the enterprise are carried out. Production and organizational plans present the results of the resource and operational justification of the project. The main financial documents of a business project, including a plan of profit and loss, a plan of cash flow, etc. have been developed, the project's economic efficiency has been determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9941
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf258,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf320,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.