Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9941
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМамренко, Д.Ю.-
dc.date.accessioned2019-08-30T20:22:11Z-
dc.date.available2019-08-30T20:22:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9941-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об'єктом дослідження є теоретико-методологічні аспекти процесу бізнес-планування як інструменту обґрунтування господарських рішень. У роботі розглянуті теоретичні питання, які розкривають сутність, види та місце бізнес-планів в інструментарії обґрунтування бізнес-проектів, особливості та послідовність розробки окремих розділів бізнес-плану інвестиційного проекту. Досліджені тенденції розвитку ринку швидкого харчування в Україні й перспективи розвитку таких закладів, надана характеристика підприємства та його послуг, маркетингове обґрунтування інвестиційного проекту створення в місті Одесі бургерної «Американо». Проведені розрахунки очікуваних доходів підприємства. У виробничому та організаційному планах представлені результати ресурсного та операційного обґрунтування проекту. Розроблені основні фінансові документи бізнес-проекту, включаючи план прибутків і збитків, план руху грошових коштів тощо, визначена економічна ефективність проекту.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. The object of research is theoretical and methodological aspects of the process of business planning as a tool for substantiating business decisions. The theoretical questions, which reveal essence, types and place of business plans in the tools of substantiation of business projects, features and sequence of development of separate sections of the business plan of the investment project are considered in the paper. The tendencies of the development of the fast food market in Ukraine and the prospects of the development of such establishments, the characteristics of the enterprise and its services, the marketing substantiation of the investment project of creation in the city of Odessa of the burger "Americano" is explored. The calculations of expected revenues of the enterprise are carried out. Production and organizational plans present the results of the resource and operational justification of the project. The main financial documents of a business project, including a plan of profit and loss, a plan of cash flow, etc. have been developed, the project's economic efficiency has been determined.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectінвестиційний проектru_RU
dc.subjectбізнес-планru_RU
dc.subjectмаркетинговий планru_RU
dc.subjectвиробничий планru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectкоефіцієнт надійностіru_RU
dc.subjectкеш-флоru_RU
dc.subjectефективність проектуru_RU
dc.subjectчистий дисконтований дохідru_RU
dc.subjectтермін окупностіru_RU
dc.subjectinvestment projectru_RU
dc.subjectbusiness planru_RU
dc.subjectmarketing planru_RU
dc.subjectproduction planru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectcoefficient of reliabilityru_RU
dc.subjectcash flowru_RU
dc.subjectproject efficiencyru_RU
dc.subjectnet discounted incomeru_RU
dc.subjectpayback periodru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування ефективності створення підприємства ресторанного господарства в м. Одесаru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification for the effectiveness of creation restaurant enterprises in Odessaru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf258,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf320,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.