Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9947
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «ПТК Шабо»)
Інші назви: Ways of increasing the competitiveness of the enterprise (for example, LL"PTC Shabo ")
Автори: Тимченко, К.С.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
виноробна промисловість
чинники конкурентоспроможності
економічна ефективність
competitiveness of the enterprise
winemaking industry
competitiveness factors
economic efficiency
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства виноробної промисловості ТОВ «ПТК Шабо». В роботі розглядаються теоретичні основи конкурентоспроможності підприємства, розкрито сутність конкурентоспроможності підприємства, чинники формування конкурентоспроможності підприємства та методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства Проаналізовано фінансовий стан і проведено оцінку конкурентоспроможності підприємства ТОВ «ПТК Шабо». Запропоновано заходи підвищення конкурентоспроможності ТОВ «ПТК Шабо», а саме: створення виробничого підрозділу підприємства на території країни основного експорту (Німеччина); прийняття участі в італійській міжнародній виставці вин і спиртних напоїв Vinitаly; підвищення якості виноробної продукції. Проведена оцінка ефективності напрямів підвищення конкурентоспроможності та зроблено прогноз показників ефективності.
Thesis consists of three chapters. Object of study is the process of increasing the competitiveness of the wine-making enterprise of LLC “PTC Shabo”. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the competitiveness of the enterprise, the essence of competitiveness of the enterprise, the factors of formation of enterprise competitiveness and methodical approaches to the assessment of the competitiveness of enterprise. The financial condition is analyzed and the competitiveness of the enterprise LLC "PTC Shabo" is evaluated. The measures to increase the competitiveness of LLC “PTC Shabo” are proposed, namely: creation of the production unit of the enterprise on the territory of the country of the main export (Germany); Participation in the Italian International Exhibition of Wine and Spirits Vinitály; improving the quality of winemaking products. An estimation of efficiency of directions of increase of competitiveness is conducted and the forecast of indicators of efficiency is made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9947
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf387,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf392,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.