Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9950
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, В.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-30T21:11:59Z | - |
dc.date.available | 2019-08-30T21:11:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9950 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. У роботі розглядаються теоретичні аспекти аналізу резервів зростання операційного прибутку в готельному підприємстві. Досліджена економічна прибутку як найважливішого показника результативності виробничо-господарської діяльності підприємства, розглянуті його види та етапи формування. Проаналізовано формування доходів і витрат, структура і динаміка прибутку готелю «Брістоль» та механізм його формування в 2015-2017 роках. Запропоновано для збільшення операційного прибутку готелю «Брістоль» впровадження інтерактивних столів в торговому залі готельного ресторану та економія поточних витрат за рахунок підвищення кваліфікації покоївок. Представлені техніко-економічні розрахунки щодо обґрунтування ефективності їх впровадження. | ru_RU |
dc.description.abstract | Master's qualification work consists of three sections. The theoretical aspects of the analysis of reserves of operating profit growth in a hotel enterprise are considered in the paper. The economic profit as the most important indicator of the efficiency of the industrial and economic activity of the enterprise is investigated, its types and stages of formation are considered. The analysis of the formation of revenues and expenses, the structure and dynamics of «Bristol» hotel's profit and the mechanism of its formation in 2015-2017. It is proposed to increase the operational profit of «Bristol» hotel to introduce interactive tables in the hotel restaurant's trade room and save current expenses by improving the qualifications of the maids. Techno-economic calculations are presented for substantiating the effectiveness of their implementation. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | дохід | ru_RU |
dc.subject | витрати | ru_RU |
dc.subject | прибуток від реалізації послуг | ru_RU |
dc.subject | операційний прибуток | ru_RU |
dc.subject | фінансовий результат до оподаткування | ru_RU |
dc.subject | інтерактивний стіл | ru_RU |
dc.subject | навчання | ru_RU |
dc.subject | економічна ефективність | ru_RU |
dc.subject | термін окупності | ru_RU |
dc.subject | income | ru_RU |
dc.subject | expenses | ru_RU |
dc.subject | profit from service sales | ru_RU |
dc.subject | operating profit | ru_RU |
dc.subject | financial result before taxation | ru_RU |
dc.subject | interactive table | ru_RU |
dc.subject | training | ru_RU |
dc.subject | economic efficiency | ru_RU |
dc.subject | payback period | ru_RU |
dc.title | Чинники та резерви збільшення прибутку від операційної діяльності готелю «Брістоль» | ru_RU |
dc.title.alternative | Factors and reserves of profit increase from «Bristol» hotel оperations» | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 282,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 125,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.