Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, В.Д.-
dc.date.accessioned2019-08-30T21:11:59Z-
dc.date.available2019-08-30T21:11:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9950-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. У роботі розглядаються теоретичні аспекти аналізу резервів зростання операційного прибутку в готельному підприємстві. Досліджена економічна прибутку як найважливішого показника результативності виробничо-господарської діяльності підприємства, розглянуті його види та етапи формування. Проаналізовано формування доходів і витрат, структура і динаміка прибутку готелю «Брістоль» та механізм його формування в 2015-2017 роках. Запропоновано для збільшення операційного прибутку готелю «Брістоль» впровадження інтерактивних столів в торговому залі готельного ресторану та економія поточних витрат за рахунок підвищення кваліфікації покоївок. Представлені техніко-економічні розрахунки щодо обґрунтування ефективності їх впровадження.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. The theoretical aspects of the analysis of reserves of operating profit growth in a hotel enterprise are considered in the paper. The economic profit as the most important indicator of the efficiency of the industrial and economic activity of the enterprise is investigated, its types and stages of formation are considered. The analysis of the formation of revenues and expenses, the structure and dynamics of «Bristol» hotel's profit and the mechanism of its formation in 2015-2017. It is proposed to increase the operational profit of «Bristol» hotel to introduce interactive tables in the hotel restaurant's trade room and save current expenses by improving the qualifications of the maids. Techno-economic calculations are presented for substantiating the effectiveness of their implementation.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectдохідru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectприбуток від реалізації послугru_RU
dc.subjectопераційний прибутокru_RU
dc.subjectфінансовий результат до оподаткуванняru_RU
dc.subjectінтерактивний стілru_RU
dc.subjectнавчанняru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.subjectтермін окупностіru_RU
dc.subjectincomeru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.subjectprofit from service salesru_RU
dc.subjectoperating profitru_RU
dc.subjectfinancial result before taxationru_RU
dc.subjectinteractive tableru_RU
dc.subjecttrainingru_RU
dc.subjecteconomic efficiencyru_RU
dc.subjectpayback periodru_RU
dc.titleЧинники та резерви збільшення прибутку від операційної діяльності готелю «Брістоль»ru_RU
dc.title.alternativeFactors and reserves of profit increase from «Bristol» hotel оperations»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf282,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf125,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.