Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9981
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворожбіт, Т.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T00:13:43Z | - |
dc.date.available | 2019-09-02T00:13:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9981 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження - готель «Чорне море», м. Одеса. У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації обслуговування в готелях. Проаналізована організація надання послуг в готелі «Чорне море» м. Одеса. Запропоновані заходи щодо вдосконалення організації надання послуг в готелі «Чорне море», м. Одеса. | ru_RU |
dc.description.abstract | Master's qualification work consists of three sections. The object of study-hotel "Black sea", Odessa. The paper deals with the theoretical aspects of service organization in hotels. Analyzed the organization of services in the hotel "Black sea" Odessa. The measures to improve the organization of services in the hotel "Black sea", Odessa. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | послуги | ru_RU |
dc.subject | готель | ru_RU |
dc.subject | структура управління | ru_RU |
dc.subject | номерний фонд | ru_RU |
dc.subject | обслуговування клієнтів | ru_RU |
dc.subject | services | ru_RU |
dc.subject | hotel | ru_RU |
dc.subject | management structure | ru_RU |
dc.subject | room fund | ru_RU |
dc.subject | customer service | ru_RU |
dc.title | Удосконалення організації надання послуг в готелях | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving the organization of services in hotels | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 339,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 364,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.