Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-110 зі 143.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогоденняГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Сучасні тренди розвитку кафе в УкраїніГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Структура закладів готельного господарства України: термінологічні уточненняГаласюк, С.С.; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Методичний супровід індивідуальної роботи студентів із дисципліни «Міжнародний туризм»Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Виявлення особливостей організації обслуговування в кафеГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Світовий досвід функціонування чотиризіркових готелівГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2018Дослідження структури номерного фонду підприємств готельного господарства УкраїниГаласюк, С.С.; Наймарк, К.А.; Галасюк, С.С.; Наймарк, Е.А.; Galasyuk, S.; Naimark, K.
2019Структура доходів підприємств готельного господарства УкраїниГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2019Аналіз розвитку готельного бізнесу в міських поселеннях Одеської областіГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2020Особливості організації діяльності туристичних фірм у Німеччині; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.