Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 221-230 зі 280.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine»Герганова, М.П.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Напрями розробки стратегії конкурентоспроможності готельного підприємстваІон, Ю.І.
2018Імідж як чинник конкурентної стратегії підприємства обслуговуючий кооператив "комунальний ринок"Кирпа, Ю.В.
2018Розробка стратегії підвищення якості послуг підприємств туризмуКарачевська, М.Д.
2018Підвищення конкурентоспроможності, розитку та розширення туристичного підприємстваДавидов, Б.С.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)Водоп’янова, М.М.
2018Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингомСопрук, О.І.
2018Товарна політика в системі маркетингу підприємства ПАТ «ЕННІ ФУДЗ» на споживчому ринкуЛукьянюк, А.М.
2013Конкурентоспроможність національної економіки в контексті управління розвитком інтеграційних зв’язків УкраїниБалджи, М.Д.; Балджи, М.Д.; Baldghi, M.