Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 280.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2010Методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищіМісько, Г.А.; Мисько, А.А.; Misko, G.
2014Територіальні умови і стратегії розвитку туризму в регіонахСеменов, В.Ф.; Басюк, О.В.; Семенов, В.Ф.; Басюк, О.В.; Semenov, V.; Basyuk, O.
2014Брендинг туристического регионаНездойминов, С.Г.; Нездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S.
2014Проблеми інтеграційних процесів підприємств м’ясопереробної галузіБезнесюк, Я.М.; Безнесюк, Я.Н.; Beznesyuk, Y.
2012Cross-border cooperation development: Ukraine’s point of viewKravchenko, E.; Кравченко Є.В.; Кравченко, Е.В.
2012Кластери – нова ринкова форма економічного розвитку територійОрлик, О.В.; Орлик, О.В.; Orlyk, O.
2013«Зеленый» курс развития туризма в УкраинеНездойминов, С.Г.; Галасюк, С.С.; Нездоймінов, С.Г.; Галасюк, С.С.; Nezdoyminov, S.; Galasyuk, S.
2016Забезпечення конкурентоспроможності банків України в умовах структурних дисбалансів економіки УкраїниКоваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V.
2018Формування конкурентної стратегії мінімізації витрат на ТОВ «Лібра»Пінті, В.С.
2017Оцінка конкурентного профілю підприємств ресторанного господарстваГаласюк, С.С.; Наймарк, К.А.; Галасюк, С.С.; Наймарк, Е.А.; Galasyuk, S.; Naimark, K.