Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 47.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь
2020Управління конкурентоспроможністю підприємстваЄфімова, О.Д.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку будівельних матеріалів (на прикладі ПАТ «Іллічівський ЗБК»)Корольов, С.Є.
2014Конкурентоспроможність аграрних підприємств та формування їх конкурентних переваг в умовах ринкової нестабільностіДобрунік, Т.П.; Добруник, Т.Ф.; Dobrunik, T.
2017Стратегія розвитку як основа конкурентоспроможності аграрних підприємствДобрунік, Т.П.; Добруник, Т.Ф.; Dobrunik, T.
2019Вплив факторів зовнішнього середовища на міжнародну конкурентну позицію виноробних підприємствБабій, О.М.; Тимченко, К.С.; Babii, O.; Tymchenko, K.
2023Конкурентоспроможність національної економіки в умовах нового етапу інформаційно-технологічної революціїЖданова, Л.Л.; Zhdanova, L.
2023Управління конкурентоспроможністю підприємства розважальної галузі на прикладі ТОВ «"СВІТ СІНЕМА"»)Брагіна, А.О.
2023Управління конкурентними перевагами аграрного підприємстваТимчук, Д.О.
2023Управління конкурентними перевагами підприємства на зерновому ринкуСулаков, І.А.