Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-70 зі 120.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2016Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послугСтрельчук, А.О.
2020Внутрішньовиробничі резерви підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Молочний дім»Пішта, А.Е.
2018Удосконалення організаційного механізму управління розвитком підприємства (на прикладі СВК «Дружба»)Нейкова, Л.Б.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2022Сучасний стан та діюча практика обліку, аудиту та аналізу витрат операційної діяльності на прикладі ТОВ"Телекарт прилад"Дун юе
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.
2017Розробка та обґрунтування доцільності та ефективності інвестиційного проекту створення малого підприємства в сфері торгівліТропанець, В.І.
2016Економічне обґрунтування проекту створення кафеМороз, М.О.
2020Економічне обґрунтування проекту створення кафе-пекарніТодорова, Ю.І.