00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення управління обслуговуванням споживачів послуг ресторанів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бадалов, Р.А.
dc.date.accessioned 2019-12-12T14:14:56Z
dc.date.available 2019-12-12T14:14:56Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. В роботі розглянуто теоретичні засади управління обслуговуванням споживачів послуг підприємств ресторанного бізнесу, зокрема: основні чинники менеджменту та принципи господарського управління закладами ресторанного господарства (ЗРГ), управління процесом обслуговування в ЗРГ та проектування процесу надання послуг. Також досліджено сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства України та Одеського регіону. Надано організаційно-економічну характеристику кафе «Мангал№1». Досліджено існуючу систему управління закладом та стан організації обслуговування споживачів. Оцінено рівень якості обслуговування споживачів кафе. ru_RU
dc.description.abstract Qualifying work for obtaining an educational bachelor's degree in specialty 241 "Hotel-restaurant business" for educational program 241 "Hotel-restaurant business" - Odessa National Economic University, Odessa, 2019 Diploma thesis deals the theoretical and practical principles of management of consumer services for restaurant business enterprises are considered, in particular: the main factors of management and principles of the economic management of restaurants of the restaurant industry, the management of the service process in restaurant business enterprises are considered and the design of the service delivery process. The current state and trends of the restaurant industry in Ukraine and the Odessa region are also researched. Organizational and economic characteristics of the cafe "Mangal №1" are provided. The existing system of management of the institution and the state of the organization of consumer services are investigated. The level of quality of service of cafe consumers is estimated. Proposed: - reserves for improving the organizational and trading activities of the cafe "Mangal №1"; - directions of improvement of personnel management in the institution; - implementation of the quality management system of the cafe "Mangal №1"
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject ресторанне господарство ru_RU
dc.subject заклади ресторанного господарства ru_RU
dc.subject кафе ru_RU
dc.subject гостинність ru_RU
dc.subject управління закладами ресторанного господарства ru_RU
dc.subject управління процесом обслуговування в закладах ресторанного господарства ru_RU
dc.subject управління якістю послуг в закладах ресторанного господарства ru_RU
dc.subject catering ru_RU
dc.subject restaurant facilities ru_RU
dc.subject cafes ru_RU
dc.subject hospitality ru_RU
dc.subject management of restaurant facilities ru_RU
dc.subject management of the service process in restaurants ru_RU
dc.subject restaurant management ru_RU
dc.subject quality management services in restaurants ru_RU
dc.title Удосконалення управління обслуговуванням споживачів послуг ресторанів ru_RU
dc.title.alternative Improving the management of consumer services for restaurant services ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу