00 DSpace/Manakin Repository

Управління витратами підприємства в галузі громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Самсонникова, О.Р.
dc.date.accessioned 2020-01-27T13:51:43Z
dc.date.available 2020-01-27T13:51:43Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10833
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти визначення, класифікація та методи управління витратами. Проаналізована загально-економічна характеристика підприємства, проведено аналіз управління витратами та його фінансових показників. Запропоновано застосування методів таргет-костинг та кайзен костинг, використання додаткового програмного забезпечення задля закупівлі продукції та реалізація моделі «Чистого» зниження витрат, що надає змогу в повній мірі досягти бажаних фінансових результатів. ru_RU
dc.description.abstract Diploma thesis deals with theoretical aspects of definition, classification and cost management. Work analyzes the general economic characteristics of the enterprise, analyzes the cost management and its financial indicators. Study offers the use of target-costing and kaisen-costing methods, the use of additional software to purchase products, and the implementation of the "Net" cost reduction model, which allows to achieve the desired targeted financial result.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject управління ru_RU
dc.subject витрати ru_RU
dc.subject таргет-костинг ru_RU
dc.subject кайзен-костинг ru_RU
dc.subject собівартість ru_RU
dc.subject стаття витрат ru_RU
dc.subject управління витратами ru_RU
dc.subject аналіз ru_RU
dc.subject ефективність ru_RU
dc.subject management ru_RU
dc.subject costs ru_RU
dc.subject target-costing ru_RU
dc.subject kaizen-costing ru_RU
dc.subject first cost ru_RU
dc.subject line item ru_RU
dc.subject cost management ru_RU
dc.subject analysis ru_RU
dc.subject efficiency ru_RU
dc.subject 073 менеджмент ru_RU
dc.subject кафедра менеджменту ru_RU
dc.title Управління витратами підприємства в галузі громадського харчування ru_RU
dc.title.alternative Cost management of catering company ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу