00 DSpace/Manakin Repository

Розвиток подієво-гастрономічного туризму як інструменту просування туристичної дестинації в Одеському регіоні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Соболєва, Н.В.
dc.date.accessioned 2020-01-28T11:27:37Z
dc.date.available 2020-01-28T11:27:37Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10846
dc.description.abstract В роботі розглядаються теоретичні основи розвитку подієво-гастрономічного туризму в туристичних дестинаціях, зокрема, розкрито поняття та особливості подієво-гастрономічного туризму, вивчено організаційно-економічний механізм формування системи подієво-гастрономічного туризму, визначено роль заходів подієво-гастрономічного туризму в просуванні туристичних дестинацій. Проаналізовано стан розвитку туризму Одеського регіону як туристичної дестинації. Здійснено оцінку розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму в Україні та Одеському регіоні. Проведено дослідження туристично-рекреаційного потенціалу м. Одеси для розвитку заходів подієво-гастрономічного туризму. ru_RU
dc.description.abstract The paper discusses the theoretical foundations of the development of event and gastronomic tourism in tourist destinations, in particular, the concept and features of event and gastronomic tourism, the organizational and economic mechanism of formation of the event and gastronomic tourism system, the role of gastronomic tourism events in the promotion of tourist destinations. The state of tourism development of Odessa region as a tourist destination is analyzed. The development of gastronomic tourism events in Ukraine and the Odessa region has been evaluated. The research of the tourist and recreational potential of Odessa for the development gastronomic tourism events is conducted.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject подієво-гастрономічний туризм ru_RU
dc.subject туристична дестинація ru_RU
dc.subject гастрономічний фестиваль ru_RU
dc.subject концепція подієво-гастрономічного заходу ru_RU
dc.subject просування подієво-гастрономічного заходу ru_RU
dc.subject event and gastronomic tourism ru_RU
dc.subject tourist destination ru_RU
dc.subject gastronomic festival ru_RU
dc.subject concept of gastronomic event ru_RU
dc.subject gastronomic event promotion ru_RU
dc.subject 242 туризм ru_RU
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу ru_RU
dc.title Розвиток подієво-гастрономічного туризму як інструменту просування туристичної дестинації в Одеському регіоні ru_RU
dc.title.alternative Development of event and gastronomic tourism as a tool for promotion of the tourist destination in the Odessa region ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу