00 DSpace/Manakin Repository

Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства у виноробній галузі (на прикладі ПАТ “Болградський виноробний завод”)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коваленко, Я.А.
dc.date.accessioned 2020-01-30T12:23:42Z
dc.date.available 2020-01-30T12:23:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10895
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємства, фактори та умови формування конкуренції на підприємстві, методи та заходи, що спрямовані на збільшення конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства. Була проведена оцінка конкурентоспроможності підприємства на ринку вина, на основі чого були обґрунтовані шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. ru_RU
dc.description.abstract The theoretical aspects of increasing the competitiveness of the enterprise, factors and conditions of formation of competition in the enterprise, methods and measures aimed at increasing the competitiveness of the enterprise are considered in the work. The main indicators of financial and economic activity of the enterprise are analyzed. The competitiveness of the enterprise in the wine market was evaluated, on the basis of which the ways of increasing the competitiveness of the enterprise were substantiated.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject конкуренція ru_RU
dc.subject конкурентоспроможність підприємства ru_RU
dc.subject виноробна галузь ru_RU
dc.subject підвищення конкурентоспроможності ru_RU
dc.subject аналіз конкуренції ru_RU
dc.subject competition ru_RU
dc.subject competitiveness of the enterprise ru_RU
dc.subject the wine industry ru_RU
dc.subject improving competitiveness ru_RU
dc.subject analysis of competition ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра економіки, права та управління бізнесом ru_RU
dc.title Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства у виноробній галузі (на прикладі ПАТ “Болградський виноробний завод”) ru_RU
dc.title.alternative Ways of increasing the competitiveness of an enterprise in the field of winery (on the example of JSC “Bolgrad Winery”) ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу