DSpace Repository

Резерви та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах харчової галузі України (на прикладі ТОВ «Молочний Дім»)

Show simple item record

dc.contributor.author Балицький, К.С.
dc.date.accessioned 2020-02-12T09:59:40Z
dc.date.available 2020-02-12T09:59:40Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10924
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження резервів зниження собівартості продукції на промисловому підприємстві. Проаналізовано результати виробничо-господарської діяльності ТОВ «Молочний дім», склад і структура собівартості продукції, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. реалізованої продукції з 2014 по 2019 рік. Запропоновано конкретні рекомендації щодо зниження собівартості продукції в ТОВ «Молочний дім»), зокрема заходи з використання повернених залишків молочної продукції, впровадження мембранного методу виробництва сиру, підвищення кваліфікації виробничого персоналу. ru_RU
dc.description.abstract Diploma thesis deals with theoretical aspects of research of reserves of reduction of cost of production at the industrial enterprise. The results of production and economic activities of LLC «Milk House», the composition and structure of the cost of production, the ratio of the main and overhead costs of the enterprise, the dynamics of the cost index by 1 UAH sales from 2014 to 2019. Specific recommendations are offered to reduce the cost of production at LLC «Milk House»), including measures on the use of returned residues of dairy products, the introduction of the membrane method of cheese production, improving the skills of production personnel.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject собівартість ru_RU
dc.subject операційні витрати ru_RU
dc.subject основні й накладні витрати ru_RU
dc.subject основні й накладні витрати ru_RU
dc.subject витрати на 1 грн. реалізованої продукції ru_RU
dc.subject економічна ефективність заходів ru_RU
dc.subject строк окупності капітальних вкладень ru_RU
dc.subject cost ru_RU
dc.subject operating expenses ru_RU
dc.subject basic and overhead costs ru_RU
dc.subject the cost of 1 UAH sold products ru_RU
dc.subject economic efficiency of measures ru_RU
dc.subject payback period for capital investments ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності ru_RU
dc.title Резерви та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах харчової галузі України (на прикладі ТОВ «Молочний Дім») ru_RU
dc.title.alternative Reserves and ways to reduce the cost of production at the enterprises of the food industry in Ukraine (for example, LLC «Milk House») ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account