00 DSpace/Manakin Repository

Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гущина, А.В.
dc.date.accessioned 2020-02-13T09:01:02Z
dc.date.available 2020-02-13T09:01:02Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10927
dc.description.abstract У роботі розглянуті теоретичні основи оцінки якості продукції та послуг підприємств ресторанного господарства, визначені поняття й стандарти якості продукції та послуг, її сутність і показники, сучасні підходи до оцінювання якості послуг. Надана загальна характеристика та проаналізовані основні показники господарсько-фінансової діяльності закладу, представлені результати аналізу якості продукції та обслуговування в кафе «Бремен», що розташоване в м. Одесі. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення якості послуг у кафе «Бремен» - заміна автоматизованої системи реєстрації замовлень, уведення в штат посади менеджера з банкетного обслуговування та розширення асортименту дозвільних послуг шляхом обладнання кімнати для більярду, обґрунтована економічна ефективність їх впровадження, що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками. ru_RU
dc.description.abstract The theoretical bases of estimation of quality of products and services of the enterprises of restaurant economy are considered in the work, the concepts and standards of quality of products and services, its essence and indicators, modern approaches to the estimation of quality of services are defined. The general characteristics and main indicators of economic and financial activity of the institution are given, the results of the analysis of quality of production and service in the cafe "Bremen", located in Odessa, are presented. According to the results of the analysis, a set of measures for improving the quality of services in the Bremen cafe is proposed - replacement of the automated order registration system, introduction of a banquet service manager into the staff and expansion of the range of leisure services by equipping the billiards room, substantiated economic efficiency of their implementation, which is supported by the necessary technical and economic calculations.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject сутність ru_RU
dc.subject якість ru_RU
dc.subject продукція ru_RU
dc.subject послуги ru_RU
dc.subject оцінка якості ru_RU
dc.subject показники якості ru_RU
dc.subject стандарти ru_RU
dc.subject ресторанне господарство ru_RU
dc.subject контроль якості ru_RU
dc.subject структура ru_RU
dc.subject динаміка ru_RU
dc.subject оцінка ru_RU
dc.subject економічний ефект ru_RU
dc.subject термін окупності ru_RU
dc.subject essence ru_RU
dc.subject quality ru_RU
dc.subject products ru_RU
dc.subject services ru_RU
dc.subject quality assessment ru_RU
dc.subject quality indicators ru_RU
dc.subject standards ru_RU
dc.subject restaurant management ru_RU
dc.subject quality control ru_RU
dc.subject structure ru_RU
dc.subject dynamics ru_RU
dc.subject evaluation ru_RU
dc.subject economic effect ru_RU
dc.subject payback period ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності ru_RU
dc.title Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен» ru_RU
dc.title.alternative Factors and ways of improving the quality of services in the restaurant enterprise "Bremen" ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу