dc.contributor.author |
Торжинська, Ю.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-26T13:05:36Z |
|
dc.date.available |
2020-02-26T13:05:36Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10990 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кав’ярнях; вивчено сутність кав’ярні як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кав’ярнях; розглянуто світові тенденції розвитку кав’ярень у складі підприємств ресторанного господарства. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization the services rendering in in coffee houses; studied the essence of the in coffee house as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the in coffee houses; global trends in the development of in coffee houses as part of the restaurant industry enterprises are considered. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
кав’ярня |
ru_RU |
dc.subject |
формати кав’ярень |
ru_RU |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
ru_RU |
dc.subject |
послуги кав’ярні |
ru_RU |
dc.subject |
організація обслуговування |
ru_RU |
dc.subject |
coffee house |
ru_RU |
dc.subject |
coffee houses varieties |
ru_RU |
dc.subject |
establishments of the catering trade |
ru_RU |
dc.subject |
coffee house services |
ru_RU |
dc.subject |
organization of service |
ru_RU |
dc.subject |
242 туризм |
ru_RU |
dc.subject |
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
ru_RU |
dc.title |
Удосконалення організації надання послуг в кав’ярнях |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Improving the organization of the services rendering in coffee houses |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |