Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Торжинська, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T13:05:36Z | |
dc.date.available | 2020-02-26T13:05:36Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10990 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кав’ярнях; вивчено сутність кав’ярні як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кав’ярнях; розглянуто світові тенденції розвитку кав’ярень у складі підприємств ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization the services rendering in in coffee houses; studied the essence of the in coffee house as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the in coffee houses; global trends in the development of in coffee houses as part of the restaurant industry enterprises are considered. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кав’ярня | ru_RU |
dc.subject | формати кав’ярень | ru_RU |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | ru_RU |
dc.subject | послуги кав’ярні | ru_RU |
dc.subject | організація обслуговування | ru_RU |
dc.subject | coffee house | ru_RU |
dc.subject | coffee houses varieties | ru_RU |
dc.subject | establishments of the catering trade | ru_RU |
dc.subject | coffee house services | ru_RU |
dc.subject | organization of service | ru_RU |
dc.subject | 242 туризм | ru_RU |
dc.subject | кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.title | Удосконалення організації надання послуг в кав’ярнях | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving the organization of the services rendering in coffee houses | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |