00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення організації надання послуг в кав’ярнях

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Торжинська, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-02-26T13:05:36Z
dc.date.available 2020-02-26T13:05:36Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10990
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кав’ярнях; вивчено сутність кав’ярні як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кав’ярнях; розглянуто світові тенденції розвитку кав’ярень у складі підприємств ресторанного господарства. ru_RU
dc.description.abstract The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization the services rendering in in coffee houses; studied the essence of the in coffee house as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the in coffee houses; global trends in the development of in coffee houses as part of the restaurant industry enterprises are considered.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject кав’ярня ru_RU
dc.subject формати кав’ярень ru_RU
dc.subject заклади ресторанного господарства ru_RU
dc.subject послуги кав’ярні ru_RU
dc.subject організація обслуговування ru_RU
dc.subject coffee house ru_RU
dc.subject coffee houses varieties ru_RU
dc.subject establishments of the catering trade ru_RU
dc.subject coffee house services ru_RU
dc.subject organization of service ru_RU
dc.subject 242 туризм ru_RU
dc.subject кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу ru_RU
dc.title Удосконалення організації надання послуг в кав’ярнях ru_RU
dc.title.alternative Improving the organization of the services rendering in coffee houses ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу