dc.contributor.author |
Борщ, Л.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T10:00:57Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T10:00:57Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти: характеристика риби як промислової сировини; аналіз особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи; показники якості та безпечності риби.
Проаналізовано: стан ринку та розвитку рибного господарства України; асортимент та споживні властивості живої риби; особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи рибної продукції;
Запропоновано: дослідити методику товарознавчої експертизи живої риби; провести комплексну експертизу живої риби. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Diploma thesis deals with theoretical aspects of characterization of fish as an industrial raw material; analysis of peculiarities of sanitary-hygienic examination; indicators of fish quality and safety.
Analyzed: the state of the market and development of fisheries in Ukraine; assortment and consumption properties of live fish; peculiarities of sanitary and hygienic examination of fishery products;
It is suggested to: investigate the methodology of live examination of live fish; to conduct a comprehensive examination of live fish. |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
товарознавча експертиза |
ru_RU |
dc.subject |
санітарно-гігієнічна експертиза |
ru_RU |
dc.subject |
риба |
ru_RU |
dc.subject |
споживні властивості |
ru_RU |
dc.subject |
показники якості |
ru_RU |
dc.subject |
сommodity expertise |
ru_RU |
dc.subject |
hygiene expertise |
ru_RU |
dc.subject |
fish |
ru_RU |
dc.subject |
consumption properties |
ru_RU |
dc.subject |
quality indicators |
ru_RU |
dc.subject |
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
ru_RU |
dc.subject |
кафедра експертизи товарів та послуг |
ru_RU |
dc.title |
Товарознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої риби |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Commodity and sanitary expertise of fresh fish |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |