00 DSpace/Manakin Repository

Товарознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бунич, І.П.
dc.date.accessioned 2020-04-21T10:07:20Z
dc.date.available 2020-04-21T10:07:20Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні основи формування якості молочних продуктів. Визначено якісні характеристики молочних продуктів, за допомогою яких проводять їх експертизу. Проаналізовано основні нормативні документи, які регламентують якість та безпечність молока і молочних продуктів. Запропоновано низку методів та ідентифікаційних критеріїв з метою вдосконалення процесу виявлення фальсифікації молока та молочних продуктів. Проведено ідентифікаційну та товарознавчу експертизу молока і кисломолочних продуктів та встановлено факти невідповідності деяких зразків. ru_RU
dc.description.abstract The theoretical bases of formation of quality of dairy products are considered in the work. The qualitative characteristics of dairy products, with the help of which they conduct their examination, are determined. The main normative documents governing the quality and safety of milk and dairy products are analyzed. A number of methods and identification criteria have been proposed to improve the process of detection of falsification of milk and dairy products. The identification and commodity examination of milk and fermented milk products was carried out and the facts of nonconformity of some samples were established.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject молоко ru_RU
dc.subject кисломолочні продукти ru_RU
dc.subject властивості ru_RU
dc.subject оцінка відповідності ru_RU
dc.subject експертиза ru_RU
dc.subject якість ru_RU
dc.subject ідентифікація ru_RU
dc.subject фальсифікація ru_RU
dc.subject milk ru_RU
dc.subject dairy products ru_RU
dc.subject properties ru_RU
dc.subject conformity assessment ru_RU
dc.subject expertise ru_RU
dc.subject quality ru_RU
dc.subject identification ru_RU
dc.subject falsification ru_RU
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність ru_RU
dc.subject кафедра експертизи товарів та послуг ru_RU
dc.title Товарознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктів ru_RU
dc.title.alternative Merchandising expertise and determination of effective methods and facts of falsification of milk produkts ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу